Huippuimurit Turku, Varsinais-Suomi

Liedon Putkityö

Huippuimurit Turku, Varsinais-Suomi

19.1.2020 Ilmanvaihto Yleinen 0
Huippuimuri

Huippuimurit

Toteutamme huippuimureille kokonaisvaltaiset huollot tai uusimistyöt taloyhtiöihin, yrityskiinteistöihin ja yksityisiin kotitalouksiin. Lopputuloksena on aina toimiva ja tehokas poistoilmajärjestelmä.

Huippuimurien huollot kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi säännöllisin väliajoin. Mikäli epäilet huippuimurissa olevan vikaa esimerkiksi käyntiäänen perusteella tai vaikkapa heikon ilmanvaihdon vuoksi, ota yhteyttä. Yleisimpiä laitteiston kunnostusta tai vaihtoa vaativia osia ovat moottori, siipipyörät sekä laakerit. Laadukkaita varaosia käyttämällä ja perusteellisella huollolla huippuimureista tulee lähes uuden veroisia.

Kartoitamme aina tilanteen. Mikäli huippuimuri on vanha ja vaihtokunnossa on huippuimuri useissa tapauksissa helppo ja edullinen uusia.

Toimitamme huippuimurien huollot ja uusimistyöt Naantali, Raisio, Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.